Εμφυτεύματα δοντιών – κόστος

Τα εμφυτεύματα δοντιών είναι σε όλο τον κόσμο μια σίγουρη και διαδεδομένη μέθοδος για να αντικαταστήσουμε τα δόντια που έχουν χαθεί.
Αυτό που απασχολεί τους περισσότερους ενδιαφερόμενους – ειδικά στη σημερινή εποχή – είναι αναμφίβολα το κόστος της θεραπείας.

Το πρώτο βήμα για μια σωστή εμφύτευση είναι να κάνετε την τομογραφία CBCT (μια απλή πανοραμική δεν μας δίνει επαρκείς πληροφορίες).
Αν θέλετε, μπορούμε να σας υποδείξουμε κάποιο καλό ακτινολογικό κέντρο που βρίσκεται κοντά σας.

Όταν έρθετε στο ιατρείο μας, φροντίζουμε να έχουμε όλο τον χρόνο για να ακούσουμε τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Ενδιαφερόμαστε να ακούσουμε τις σκέψεις και προβληματισμούς σας σχετικά με την υγεία, λειτουργία και αισθητική του στόματός σας.

Με τη βοήθεια της τομογραφίας CBCT θα διαπιστώσουμε τις συνθήκες της γνάθου και των δοντιών και θα συζητήσουμε όλες τις θεραπευτικές επιλογές που έχετε με βάση τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα με την πολυετή μας πείρα.

Έχουμε απόλυτη επίγνωση για τις θυσίες που απαιτεί μια θεραπεία με οδοντικά εμφυτεύματα όχι μόνο για τον οικογενειακό προϋπολογισμό, αλλά πιθανόν και κάποιες ημέρες αναγκαστικής απουσίας από το κοινωνικό και εργασιακό περιβάλλον.

Μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας και ένα χρονικό προγραμματισμό, που να ταιριάζει στις κοινωνικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Επιθυμία μας είναι να σας προσφέρουμε λύσεις που θα είναι οικονομικά προσιτές και προσαρμοσμένες στις δυνατότητές σας. Μπορούμε να συζητήσουμε εναλλακτικά σχέδια θεραπείας και ευέλικτους τρόπους πληρωμής, έτσι ώστε το όνειρο για ένα όμορφο χαμόγελο να γίνει σύντομα πραγματικότητα!

Διαβάστε περισσότερα για την  ανάλυση κόστους  για τα εμφυτεύματα δοντιών.